3 Ağustos 2016 Çarşamba

Düğün Pasta Modelleri

Pastaların hayatımızdaki yeri başkadır. Bir yerde kutlama deyince hemen aklımıza pasta gelir. Pastalar aynı zamanda içerdikleri yüksek şeker oranı ile insanlara o an için mutluluk da verebilmektedir. Belki de kutlamalarda pasta seçilmesinin sebebi budur. Düğünler hayatın en özel anlarından biridir. Kendi düğününüzde başrolde de siz varsınız demektir. Konuklarınızın memnuniyeti, onların iyi bir akşam geçirmesi en büyük arzularınızdan biridir. Düğün mekanları ve pastaneler düğün pastaları sunmaktadırlar. Fakat düğün pastası modelleri arasından seçim yapmak oldukça zordur.Düğün pastası modelleri başlıca iki çeşide ayrılmaktadır. Bunlardan ilki maket pasta ve diğeri ise gerçek pastadır.
Bazı düğün salonları maket düğün pastası seçeneğini sunmaktadır. Maket düğün pastası bazı avantajlara sahiptir. Maket düğün pastası ile pasta maliyeti düşürülmüş olur. Görsel olarak maket bir pasta davetlilere sunulur fakat pasta dağıtım aşamasında önceden hazırlanan bir gerçek pasta kullanılır. Düğün pastaları özel olarak hazırlandıkları için diğer pastalardan daha maliyetli olabilmektedir. Hem güzel görünüm hem de pasta için bazı mekanlar böyle bir çözüm sunmaktadırlar. Bir diğer seçeneğin de gerçek pasta olduğundan bahsetmiştik. Düğün pastası çok katlı bir yapıya sahiptir. Her katı özel olarak süslenir ve genelde kule şeklinde tasarlanmaktadır. Gerçek bir düğün pastası kararı verirken dikkat edilmesi gereken huşular vardır. Düğünün olduğu mevsime göre meyve seçimi yapılması çok önemlidir. Böylece meyvelerin tazeliğini en azından donmuş ürün kullanılma ihtimalini düşürebilirsiniz. Hem de mevsim meyveleri tazeliği ile
lezzet katacaktır. Pastanızın aynı gün hazırlanmasını sağlayabilirsiniz. Özellikle yaz mevsiminde havalar oldukça fazla ısınmaktadır. Sıcaklık pasta gibi şekerli yiyeceklerin çabuk bozulmasına yol açmaktadır. Pastada yaşanan bozulmalar gözle görülmeyebilir ve sağlık açısından tehlike yaratabilir. Bu yüzden taze olarak sunulması çok önemlidir. Düğün pasta modelleri görsel olarak oldukça fazla çeşitliliğe sahiptir. Genellikle beyaz ve pembe renklerinde tasarlanırlar. Üzerinde gelin damat figürlerini görmek mümkündür. Çoğu zaman ise çiçeklerle bezenirler. Düğün pastası kararını düğün pastasını yapacak olan mekan veya pastane ile beraber kolayca verebilirsiniz. Aklınızdan geçenleri anlatın. Unutmayın düğün organizasyonlarında patron sizsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder