20 Haziran 2016 Pazartesi

Kına Gecesi Nasıl Yapılır?

Düğün kararı aldınız ve tüm hazırlıklarınızı yavaş yavaş tamamlamaya başladınız. Şimdi de aklınızda Kına gecesi nasıl yapılır sorusuz var. Eğer siz de bu aşamaya kadar geldiyseniz artık sona yaklaştınız demektir.  Eğer kına gecesi organize edecekseniz nerede, nasıl yapılır, hangi kıyafetler tercih edilir gibi tüm detayları bilmeniz gerekiyor. Aslında bu hemen hepimizin bildiği bir şeydir. Sadece o heyecan ile neler yapmanız gerektiğine karar veremezsiniz. Siz de kına gecenizi organize ederken zorlanıyorsanız bu aşamada profesyonel ekiplerden ya da ailenizde daha önceden kına gecesi düzenlemiş olan kişilerdenyardım alabilirsiniz.
İlk Olarak Bütçenizi Belirleyin
Kına hazırlıklarınıza başlamadan önce ilk olarak kınanızı ne zaman nerede yapacağınıza karar vermeniz gerekiyor. Ayrıca kına gecesinin yemekli mi yoksa yemeksiz mi olacağına da karar vermeniz gerekiyor. Tüm bunlara göre de bütçe ayarlamanızı yapmalısınız.
Kına Gecesini Nerede Yapmanız Gerekiyor?
Kına geceleri eskiden gelinin evinde en yakınları ile beraber yapılırdı.Günümüzde ise bu etkinlik artık daha büyük bir organizasyon olarak çay bahçelerinde, kafelerde ya da restoranlarda yapılıyor. Ayrıca havuz başında, kırlarda ve otellerde de kına gecesi düzenleyebilirsiniz.
Evde Samimi Bir Eğlence Düzenleyebilirsiniz
Kına gecesi nasıl yapılır diye merak ediyorsanız ancak yine de kına gecesi düzenlemeyi çok fazla sevmiyorsanız bunun için
evinizde aile içerisinde basit bir eğlence düzenleyebilirsiniz. Bu sayede organizasyonu dallandırıp budaklandırmamış olacaksınız.
Kına Gecesi İle Uğraşarak Zaman Kaybetmemek İçin Profesyoneller İle Çalışabilirsin
Kına gecesi hazırlıkları yapmak düğün kadar olmasa da oldukça zahmetli bir iştir. Onca işin arasında bir de kına gecesi organizasyonu ile uğraşmak istemiyorsanız bu durumda işi profesyonellere bırakabilirsiniz. Profesyoneller sizin için her detayı düşünecek ve hazırlayacaklardır.
Kına Davetleri Nasıl Olmalıdır?
“Kınada davetiye olur mu?” diye düşünebilirsiniz. Eğer kına gecesine küçük bir grup katılacaksa davetiye hazırlamaya gerek olmayacak. Büyük bir organizasyon düşünüyorsanız bu durumda davetiye bastırmanız gerekebilir.
Kına gecesi nasıl yapılır diyorsanız siz de aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.
  • Misafirlerin karşılanması
  • Yemeklerin ikramı
  • Kına öncesi eğlence
  • Kına merasimi
  • Gelin ile arkadaşlarının kına alayıyla beraber girişi
  • Geleneksek kına türküleri
  • Mutlu evliliği olan bir aile büyüğünün geline kına yakması
  • Gelini ağlatma
  • Dans ekibi varsa dans ekibinin gösterisi
  • Gelin ve damadın karşılıklı oyunu ve damadın gelinin duvağını açması
  • Misafirlerin de dansa eşlik etmesi ile beraber eğlence ve kınanın sona ermesi

Kına Gecesi Nasıl Yapılır?

Rezervasyon: 0216 370 56 06

18 Haziran 2016 Cumartesi

Düğün Mekanı Kartal

Yakın bir zamanda düğün yapmayı planlıyorsanız bunun için hayalinize ve bütçenize uygun bir düğün salonu bulmanız gerekiyor. Bulacağınız mekânın ayrıca konuklarınızın rahat edeceği özelliklere de sahip olması gerekiyor. Bunun için de Kartal’da size uygun bir düğün mekânı aramak isteyebilirsiniz. Bu arayışlarınızı daha kolay yapabilmeniz için önceden kendi kriterlerinizi belirlemeniz gerekiyor. Kartal’da birçok farklı düğün salonu bulunduğundan her düğün salonunun sunduğu hizmetler birbirine göre farklı olabiliyor. Ayrıca Düğün mekanı Kartal salonları sizler için organizasyon düzenlemesi de yapabilmektedirler. Bu nedenle ilk olarak tüm kriterlerinizi belirlemeli daha sonrasında ise bütçenize uygun bir düğün salonu aramalısınız.

Düğün salonlarının sunduğu hizmetler oldukça farklı olabilir. Düğün mekanı Kartal sizlere müzikli ve müziksiz olarak hizmet sunabilmektedir. Eğer müzik ve sanatçı seçimlerinizi kendiniz yapmak istemiyorsanız bunun için sizlere müzikli hizmet sunan düğün salonlarını tercih edebilirsiniz. Bu düğün salonlarında bulunan profesyonel sanatçılar sizler için istediğiniz şarkıları çalacaklardır.
Düğün mekânlarının büyüklüğü arttıkça düğün salonlarını süslemek d oldukça zor olmaktadır. Ortamın büyük olması süslemenin de zor olması anlamına gelecektir. Ancak düğün salonları bu konuda da sizlere yardımcı oluyorlar. Eğer düğün salonunun süslemesini kendiniz yapmak istemiyorsanız süsleme isteklerinizi Düğün mekanı Kartal yetkililerine bildirebilirsiniz. Bu sayede istekleriniz gerçekleştirilecektir.
Düğün salonlarında sunulan hizmetler bunlarla sınırlı kalmıyor. Bunun yanı sıra daha onlarca hizmeti düğün salonlarında bulabilirsiniz. Yemek servisi, fotoğraf ve video çekimi, düğün masası, resim albümlerinin yapılması, kokteyl ve
daha onlarca farklı isteğiniz düğün salonları tarafından gerçekleştirilmektedir. Hayatınızın en mutlu gününde düğününüzün detayları ile kendiniz uğraşmak istemediğinizde siz de organizasyon işlemleri için profesyonel ekiplerden yardım alabilirsiniz. Profesyonel ekipler, düğün gününüzü sizin istediğiniz şekilde planlamaktadırlar. Organizasyon için profesyonel ekipler ile çalıştığınızda düğününüz ile ilgili detayları ekiplere bildirmeniz yeterli olacaktır. Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda düğün planlaması yapılacak ve bu aşamada size sürekli bilgi verilecektir. Siz de istediğiniz kısımlarda düzeltmeler yaparak düğününüzün unutulmaz olmasını sağlayabileceksiniz. Düğününüz için aklınızda bir fikir varsa ya da fikriniz bulunmuyorsa ve size yardımcı olacak birisine ihtiyacınız varsa siz de profesyonel ekipler ile çalışabilirsiniz.

17 Haziran 2016 Cuma

Kına Gecesi Müzikleri

Düğününüze bir gün kalmış ve kına hazırlıkları yapıyorsunuz. Ancak kına gecenizde çalacağınız müziklerin hala hazır olmadığını anladınız. Panik yapmanıza gerek yok! Çünkü siz de doğru yerdesiniz. Sizin için hazırlamış olduğumuz müzik listeleri sayesinde artık “Kına gecemde hangi müzikleri seçmeliyim?” diye düşünmenize gerek kalmayacak. Ayrıca kına geceniz için profesyonel bir ekiple çalışmak isterseniz bunun için de bizlere ulaşabilirsiniz. Kına gecesi müzikleri seçmenin yanı sıra sizler için kına gecesi
organizasyonları yapmaktayız.
Kına Geceniz İçin Müzik Önerileri
Eğer kına geceniz için herhangi bir profesyonel ekiple çalışmayı düşünmüyorsanız bu durumda Kına gecesi müzikleri hazırlamak sizin için biraz uzun sürebilir. Bu tarz bir durumda hem fikri edinebilmeniz hem de süreci hızlandırabilmeniz için arkadaşlarınızın önerilerine önem vermeniz gerekiyor. Özellikle daha önce kına yapmış olan arkadaşlarınızdan bu konuda yardım alabilirsiniz. Bu sayede kına gecenizde çalacağınız müziklere daha kolay karar verebileceksiniz.
Kına Yakılırken Ne Gibi Müzikler Tercih Etmelisiniz?
Kına gecesinde kınanın geldiği sırada çalan müzik denildiği zaman hemen herkesin aklına ilk olarak ‘yüksek yüksek tepeler’ ya da ‘kınayı getir aney’ şarkıları gelecektir. Geleneksel olduğu için daha çok bu iki şarkıdan birisi tercih edilir. Eğer bu şarkılardan daha farklı şarkı seçimi yapacaksanız bu durumda seçeceğiniz şarkıların ağır müzikli ve hüzünlü olmasına dikkat etmelisiniz. Ancak
kına yakıldıktan sonra sizi eğlendirecek şarkıları tercih edebilirsiniz.
Kına gecesi hazırlıkları yapmak sanıldığı kadar kolay değildir. Özellikle onca koşuşturmacanın içerisinde bir de kına gecenizin hazırlıklarını yapmak sizi daha da zor durumda bırakabilir. Bunun önüne geçmek içinse yapmanız gereken kına gecesi organizasyonu düzenleyen firmalar ile iletişime geçmek olacaktır. Bizlerde hem Kına gecesi müzikleri seçiminde hem de kına gecenizin organizasyon hazırlıklarında sizlere yardımcı oluyoruz. Bizimle iletişime geçtikten sonra nasıl bir kına gecesi istediğinizi bizlere bildirmeniz yeterli olacaktır. Uzman ekiplerimiz sizinle bir değerlendirme yaptıktan sonra sizin için en uygun kına gecelerini organize edeceklerdir. Ayrıca özel isteklerinizi de bizlere iletebilir ve bunların gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz. Siz de kına gecenizin unutulmaz olmasını istiyorsanız bunun için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

15 Haziran 2016 Çarşamba

Düğünlerinizi Unutulmaz Yapmak Sizin Elinizde

Her genç kız sevdiği kişi ile evlenmek ister. Sevdiğiniz kişi karşınıza çıktığında ise hayatınız boyunca unutamayacağını bir düğün ile dünya evine girmek istersiniz. O gün geldiğinde ise hazırlıklar aylar öncesinden başlar. Gelinlik ve damatlık seçimi, düğünün yapacağı mekânın ayarlanması, davet listesinin çıkartılması, yemek listesinin hazırlanması ve daha onlarcasına hazırlık sürecinde karar verilmektedir. Bir yandan düğün heyecanı diğer yandan tüm bu koşuşturmaca sizi yorabilir. Bu durumda ise size yardımcı olacak kişilerden yardım alabilirsiniz. Özellikle son yıllarda Düğün organizasyonu yapan firmaların sayısı arttığı için bu firmalar ile iletişime geçerek düğün hazırlıkları kısmının sizin için hazırlanmasını sağlayabilirsiniz.
Düğün Hazırlıkları Nasıl Olmalıdır?
Düğün hazırlıkları yapılırken dikkat edilmesi gereken birçok farklı etken bulunuyor. Öncelikle nasıl bir düğün istediğinizi hayal etmelisiniz. Düğün salonu, kır düğün, havuz başı düğünü, otel düğünü yapabileceğiniz seçimlerden birkaç tanesidir. Ayrıca düğüne davet edeceğiniz kişilerin bir listesini çıkartarak, aşağı yukarı kaç kişinin düğüne katılacağını belirlemeniz gerekiyor. Bu sayede düğün salonunun büyüklüğüne de karar verebileceksiniz.
Düğün salonunuzu seçtikten sonra ise yemekli mi yoksa kokteylli mi düğün yapacağınıza karar vermeniz gerekiyor. Kararınızı verdikten sonra da buna uygun olarak hazırlıklarınızı yapmalısınız. Özellikle nelerin ikram edileceğine önceden karar vermek düğün sırasında sizi büyük bir yükten kurtaracaktır.
Düğün hazırlıkları yaparken dikkat etmeniz gereken bir diğer şey ise müziklerdir. Düğününüzde dj mi yoksa canlı müzik ziyafeti mi vereceğinizi belirlemeniz gerekiyor. Ayrıca düğününüzde çaldıracağınız özel müzikleri de belirlemelisiniz. Tüm bu planlamaları yaptıktan sonra düğününüzde herhangi bir şey işle uğraşmanız gerekmeyecek.

Düğün hazırlıklarınızı kendi başınıza yapmak size zor geldiyse, siz sadece sevdikleriniz ile beraber eğlenmek ve onlarla ilgilenmek istiyorsanız bunun için düğün organizasyonu hizmeti veren firmalardan yardım alabilirsiniz. Salon Yakamaz olarak bizler de uzun yılların vermiş olduğu deneyimler ile sizlere en iyisini sunmayı başarıyoruz. Unutulmaz bir düğününüz olmasını istiyorsanız bunun için bizlere ulaşmanız ve isteklerinizi bizlere iletmeniz yeterli olacaktır. Alanında uzman ekiplerimiz ile düğün hazırlıklarınızı sizin istekleriniz doğrultusunda yapılacaktır.

Maltepe Düğün Mekanları


Genç çiftler hayatlarını birleştirme kararı aldıktan sonra aileleri tatlı bir heyecan sarmaktadır. Eş, dost tüm akrabaların davet edilmesinden düğünde nasıl bir konseptin tercih edileceğine kadar tüm düğün detayları aylar öncesinden düşünülmeye başlanır. Tüm bu hazırlıklar aşamasında eğer bir yardıma ihtiyacınız olursa bu durumda yapmanız gereken bizimle iletişime geçmek olacaktır. Profesyonel ekiplerimiz ile düğün hazırlıklarınızı kısa sürede sizin istediğiniz şekilde ayarlamaktayız. Ayrıca Maltepe düğün mekanları sayesinde aradığınız düğün mekânlarını bulmanıza da yardımcı oluyoruz.
Düğün hazırlıklarınızı yaparken sizlere profesyonel ekiplerimiz ile hizmet sunuyoruz. Bizimle iletişime geçtikten sonra nasıl bir düğün istediğinizi bizlere bildirmeniz yeterli olacaktır. İstekleriniz ekiplerimiz tarafından değerlendirildikten sonra sizin için en iyi düğün organizasyonları hazırlanacaktır. Ayrıca hazırlık aşamasında sizlere tüm detaylar anlatılacak ve sizlerin de görüşleri alınacaktır. Aklınıza yatmayan kısımlar ya da değiştirmek istediğiniz bölümlerin üzerinden tekrar geçilecektir. Ayrıca Maltepe düğün mekanları arasından sizin için en uygun yerlerin seçimi yapılacaktır. Aynı şekilde bu seçimler de sizlere bildirilecektir. Bunun yanı sıra düğün mekan seçimlerinizi kendiniz de yapabilirsiniz.
Düğün yapmaya karar verdiğinizde nasıl bir düğün yapacağınızı bilmiyorsanız, düğününüzde ufak detaylarla uğraşmak yerine düğününüzün tadını çıkartmak istiyorsanız siz de profesyonel ekiplerimizden yardım almayı denemelisiniz. Bizimle iletişime geçtikten sonra en kısa sürede profesyonel ekiplerimiz sizlere geri dönüş yapacaklardır.

Kimi zaman düğün konseptinize kendiniz karar verseniz de bu organizasyonu hayata geçirmek sizin için zor olabilir. Eğer konsepti uygulamak için yardım istiyorsanız bunun için de bizlerden yardım alabilirsiniz. Aklınızdaki düğün fikrini bizlere ilettikten sonra profesyonel ekiplerimiz sizin istekleriniz doğrultusunda en uygun hazırlıkları yapacaklardır.
Sunduğumuz hizmetler arasında sadece Maltepe düğün mekanları ayarlamak bulunmuyor. Bunun yanı sıra düğün müzik, yemek, fotoğraf çekimleri gibi konularda da sizlere yardımcı olmaktayız. Bizimle iletişime geçtikten sonra hangi konularda hizmet almak istediğinizi belirtmeniz yeterli olacaktır. Bu sayede tüm hazırlıklar profesyonel ekiplerimiz tarafından kısa sürede tamamlanarak detaylar sizlere anlatılacaktır. Bu planlama sayesinde siz de düğününüzde sadece kendiniz ve sevdikleriniz ile ilgilenebilecek ve düğününüzün tadını çıkartabileceksiniz.

12 Haziran 2016 Pazar

Nişan Hazırlıkları

Nişan Hazırlıkları

Hayatınızın en önemli kararını aldınız ve şimdi bir adım atma zamanı. Nişan hazırlıklarına başlayarak bu adımı atmış olacaksınız. Nişan hazırlıkları sayesinde bir anda kendinizi heyecanlı ve tatlı bir koşuşturma içerisinde bulacaksınız. Bu koşuşturma içerisinde yolunuzu kaybetmemeniz için bir planlama yapmak son derece önemlidir. Bu sayede kafanız karışmadan her şeyi sorunsuz bir şekilde yapabileceksiniz.
Her şey ilk olarak kız isteme ile başlar. Kız isteme merasimi genel olarak kız evinde yapılmaktadır. Hemen arından ise kahveler ve kurdele kesimi vardır. Tüm bunlardan sonra ise kız istenmiştir ve artık nişan hazırlıklarına başlanabilir.
nişan hazırlıkları
Nişan hazırlıkları ilk olarak nişanın nerede yapılacağına karar verilerek başlanır. Kimi aileler nişanı evde yapmak isterken kimi aileler ise sosyal mekânlarda nişan yapmayı tercih eder. Siz de nişanınızı nerede yapacağınız karar vermelisiniz.
Nişanın yapılacağı yere karar verdikten sonra nişan yüzüklerini almanız gerekir. Nişan yüzükleri hayatınız boyunca en uzun süre kullanacağınız takılardır. Bu nedenle nişan yüzüklerinin şık ve rahat olması son derece önemlidir. Alyansları alırken içinize sindiğinden emin olun.
Nişan yüzüğünüzü de aldıktan sonra artık nişan elbisesi seçiminizi yapmanız gerekiyor. Muhteşem gözükmeniz için kıyafet seçimlerinizin de muhteşem olması gerekiyor. Nişan gününde siyah gibi bayıltıcı renklerden uzak durmalısınız. Bunun yerine daha canlı ve iddialı renkleri tercih etmelisiniz. Eğer nişan evde yapılacaksa bu durumda sade ve şık nişan kıyafetleri seçebilirsiniz.

Nişan hazırlıkları da tıpkı düğün hazırlıkları gibidir. Nişanınız için bir fotoğrafçı tutmalısınız. Nişan aile içerisinde yapılacaksa ailede birisi fotoğraflarınızı çekebilir. Dış ortamlarda yapılacak nişanlar içinse profesyonel düğün fotoğrafçıları ile çalışmanızda fayda olacaktır.
Son olarak da nişan bohçasını hazırlamanız gerekiyor. Çiftlerin karşılıklı olarak nişan bohçası hazırlaması adettir. Nişandan önce hem erkek hem de kız tarafına karşılıklı olarak gönderilir. Nişan bohçası içerisinde ise parfüm, iç çamaşırı, kravat, gömlek, terlik, elbise, uyku takımı gibi eşyalar bulunur.
Kısaca Nişan hazırlıkları bu şekilde yapılmaktadır. Siz de nişan hazırlıklarınızı nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız yapmanız gereken bunlara dikkat etmek olmalıdır. Bu sayede nişanınızı kazasız bir şekilde atlatacaksınız.

10 Haziran 2016 Cuma

Gelin Başı Fiyatları

Düğün gününüzün yaklaşması ile beraber bütçe hesaplamalarınızı daha dikkatli yapmanız gerekiyor. Mekân ayarlaması, organizasyon, düğünde dağıtılacak yemekler, canlı müzik derken diğer ihtiyaçlarınız için çok fazla para kalmayacaktır. Ayrıca kimi zaman yapmış olduğunuz hesaplamalar ayırmış olduğunuz bütçe ile uyuşmayabilir. Bu durumda yapmanız gereken düğün için gerekli olan her şeyin fiyatını dikkatli bir şekilde araştırmak olacaktır. Gelin başı fiyatları da bunlardan bir tanesidir.gelin başı fiyatları
Gelin başı fiyatları genel olarak illere göre birbirinden farklıdır. Yapmanız gereken ilk şey bulunduğunuz yerdeki gelin başı fiyatlarını araştırmak olmalıdır. Eğer fiyatları merak ediyorsanız size ortalama olarak bir fiyat belirtelim. Fiyatlar minimum 600 TL’den başlıyor ve 850 TL’ye kadar çıkabiliyor. Bu fiyatlar kimi yerlerde daha da artabilir. Eğer fiyatlar size yüksek geldiyse kampanyalı Gelin başı fiyatları bulabilirsiniz. Kampanyalı paketlerin fiyatları ise 300 TL’ye kadar düşebilmektedir.
Düğün hazırlığı için sadece gelin başı yaptırmak yeterli olmaz. Aynı zamanda manikür, pedikür derken masraflarınız bir hayli artacak. Bunları da yaptırmak istediğiniz zaman bütçenize 100 TL daha eklemeniz gerekiyor.
Gelin başınızın ve makyajınızın daha gösterişli olması için saç ve makyaj uzmanlarından yardım almak isteyebilirsiniz. Alanında uzman olan artistlerden yardım almak istediğinizde ise fiyatlar daha da yukarıya çıkacaktır.
Bağımsız çalışan tasarımcıların ücretleri ise popülerliklerine göre değişiyor. Ancak bağımsız tasarımcılar ile çalışmayı kafaya koyduysanız en az 1500 TL gibi bir ücreti gözden çıkartmanız gerekiyor.
Gelin başı fiyatları ayrıca alacağınız hizmetlere göre de değişiklik gösterecektir. Eğer anlaşmış olduğunuz kuaför ya da bağımsız tasarımcının düğün salonuna gelmesini isterseniz bu durumda harcayacağınız para da artacaktır. Örneğin, saç fiyatı ve diğer makyaj işlemleri için 1000 TL ayırdıysanız bu hizmeti düğün salonunda ya da evinizde almak isterseniz 1500 – 1600 TL gibi bir ücret harcamanız gerekecek.
Kısaca Gelin başı fiyatları bunlara göre değişiklik göstermektedir. Artık siz de gelin başı fiyatlarının ortalama hangi aralıklarda değiştiğini biliyorsunuz. Şimdi tek yapmanız gereken bütçenize bu miktarı da dâhil etmek ve hesaplamalarınızı yeniden yapmak olacaktır. Bu sayede düğün günü hiçbir sıkıntı yaşamamış olacaksınız.

8 Haziran 2016 Çarşamba

Düğün Mekân Önerileri

İlkbahar – Yaz sezonunun gelmesi ile beraber düğün hazırlıkları da hızlanmaya başladı. Bu aylarda evlenecek olanlar en çok hangi mekânlarda düğünlerini yapmaları gerektiğini merak ediyorlar. Eğer siz de evlenmeye karar verdiyseniz ancak evleneceğiniz mekâna henüz karar veremediyseniz moralinizi bozmamalısınız. Sizin için yapılmış olan Düğün mekan önerileri sayesinde siz de düğünlerinizi nerede yapacağınıza karar verebilirsiniz.
düğün mekan önerileri
Düğün mekânını belirlemeden önce mantıklı düşünmekte fayda var. Yaz düğünü yapmak zorunda değilsiniz. Eğer şartlar sonbaharda düğün yapmanıza imkân tanıyorsa bu durumda siz de yaz düğünü yaparak her şeyi sıkıştırmak yerine sonbahar düğünü yapmalısınız. Yani ilk olarak düğününüzü ne zaman yapacağınıza karar vermeniz gerekiyor.
Son yıllarda moda artık cafcaflı düğünlerden daha romantik mekânlara kaymaya başladı. Eğer modaya ayak uydurmak istiyorsanız siz de daha sade ve romantikliği ön plana çıkartacak olan mekânlara yönelmelisiniz.
Düğün yaparken eğer hava çok sıcaksa hem çevredekileri görüntüsü ile serinletmek hem de düğüne farklı hava katması için havuzlu mekânları tercih edebilirsiniz. Sonbaharda düğün yapacağınız zaman da yine havuzlu mekânları tercih edebilirsiniz. “Sonbaharda havuzlu düğün mü olur?” diyebilirsiniz. Ancak sonbahar aylarında da havalar hâlâ sıcak olacaktır. Ayrıca havuzların ihtişamı her zaman düğünlere farklı bir hava katmayı başarıyor. Bu nedenle havuzlu mekânlar her zaman aklınızın bir köşesinde bulunsun.

Düğün mekan önerileri alırken sadece başkalarının önerilerini dinlememelisiniz. Düğün sizin düğününüz. Bu nedenle nasıl bir yerde düğün yapmak istediğinize karar vermeniz gerekiyor. Ayrıca düğün organizasyonunun da nasıl olacağını belirlemelisiniz. Yemekli, kokteylli, canlı müzik, dj gibi seçeneklerin tamamını siz belirleyeceksiniz.
Kimsenin sıcaktan bunalmayacağı bir düğün arayışındaysanız kırları tercih etmelisiniz. Düğün mekan önerileri arasında sizlere birçok farklı kır düğün mekânı sunulacaktır. Ayrıca sizin de aklınıza gelen kır düğün alanlarına giderek incelemelerinizi yapmanız gerekiyor. Bu sayede sizin için en uygun mekânları bulacak ve düğününüz için mekânı ayırtabileceksiniz.
Tarih kokan mekânlarda yine düğünler için bir alternatiftir. Özellikle son yıllarda birçok kişi tarihi mekânlarda düğün yapmayı tercih ediyor. Siz de unutulmaz bir düğüne imza atmak için bu alanları tercih edebilirsiniz. Bunun için araştırmalarınıza aylarca önceden başlamanız gerekiyor.

7 Haziran 2016 Salı

Düğün Hazırlıkları Nasıl Olmalı?

Sevdiğiniz kişiyi buldunuz ve hayatınızın geri kalanını onunla paylaşmak istiyorsunuz. Bunun için de düğün hazırlıklarına başladınız. Siz de düğününüzün unutulmaz olmasını istiyorsanız bunun için hazırlıklarınızı önceden yapmanız gerekiyor. Bu sayede düğün günü herhangi bir sorunla karşılaşamayacaksınız. Peki, Düğün hazırlıkları nasıl olmalı ve nelere dikkat edilmelidir?düğün hazırlıkları nasıl olamalı
  • Nasıl bir düğün yapacağınız ayırdığınız bütçeye bağlıdır. Bu nedenle ilk olarak düğün ve diğer ayrıntılar için bir bütçe belirlemeniz ya da yapacaklarınıza göre bir bütçe ayarlamanız gerekiyor.
  • Elinize bir not defteri alarak düğününüz ile ilgili tüm ayrıntıları bu not defterine yazın.
  • Düğünü nerede yapacağınız önemlidir. Düğünü yapacağınız yere karar verdiyseniz düğün yeri sahipleri ve organizasyonu düzenleyecek olan kişiler ile iletişime geçerek gerekli bilgileri almalı ve onlara da isteklerinizi iletmelisiniz.
  • Düğününüzün tarzına karar vermeniz gerekiyor. Otelde havuz başı düğün mü yoksa bir kır düğünü mü istiyorsunuz?
  • Davetlilere yemek mi vereceksiniz yoksa kokteylli bir düğün mü olacak? Bu ayrıntıya da karar vererek hazırlıklarınızı buna göre yapmanız gerekiyor.
  • Evlenme tarihinize karar verdiyseniz bağlı olduğunuz ilçedeki evlendirme dairesine giderek gerekli evraklar ile başvurunuzu yapmalısınız. Ayrıda daha sonrasında bir sorun yaşamamak için düğün tarihinizi onaylatmalısınız.
  • Nikâhınızda kimlerin şahitlik yapacağını belirleyin.
  • Düğün günü giyeceğiniz gelinliği belirlemek için moda evlerini teker teker dolaşın ve gelinlik modellerine göz atın. Eğer seçim yaparken zorlanıyorsanız çevrenizden nasıl bir gelinlik seçeceğiniz konusunda yardım alabilirsiniz.
  • Balayı yapacaksanız nerede balayı yapacağınıza karar vermeniz gerekiyor.
  • Fotoğraf ve video çekimleri için kiminle çalışacağınıza karar vermelisiniz. Bunun için birden fazla yerle görüşmelisiniz.
  • Evlilik sigortası yaptıracaksanız gerekli müracaatlarda bulunmalısınız.
  • Düğününüzde çalacak olan giriş müziğine karar verin. Ayrıca dj mi yoksa canlı müzik mi istediğinize karar vererek gerekli yerler ile iletişime geçin.
  • Evlendikten sonra yeni bir eve yerleşeceğiniz için evinizin planlamasını yapmaya başlayın.
  • Evlilik günü takacağınız ve bütün bir ömür sizinle olacak alyanslarınızı aramaya başlamayı unutmayın!
  • Düğün günü kusursuz olmak istiyorsanız tüm bunlara kendinizi kaptırarak kendinizi ihmal etmemelisiniz. Fazla kilolarınızdan kurtulmak için diyete başlamalı ve spor yapmalısınız.
Siz de Düğün hazırlıkları nasıl olmalı diyorsanız yukarıda belirtilenlerin hepsine dikkat ederek kendi düğün hazırlıklarınızı yapabilirsiniz.

4 Haziran 2016 Cumartesi

Düğün Fotoğrafları Nasıl Olmalı?

Düğününüzün hiç unutulmaması için çekeceğiniz düğün fotoğrafları oldukça önemlidir. Ancak profesyonel anlamda düğün fotoğrafları çekebilmek için ya bu alanda uzman olan kişiler ile çalışmalı ya da nasıl fotoğraf çekeceğinizi bilmelisiniz. Düğün fotoğrafçıları ile alışıyorsanız onlarla doğru iletişimi kurmak çoğu zaman hayat kurtaracaktır. Çünkü düğününüzden geriye kalan o gün çekindiğiniz fotoğraflar olacaktır. Geriye sadece bu mutlu karelerin kaldığını düşünecek olursak doğru fotoğrafları çekmek son derece önemlidir. Peki, Düğün fotoğrafları nasıl olmalı ve nelere dikkat edilmelidir?
düğün fotoğrafları nasıl olmalı
İlk olarak nasıl bir çekim istediğinize düşünüp karar vermeniz gerekiyor. Tarihi bir mekânın atmosferi ya da doğanın huzur verici güzelliği bu seçimlerden sadece birkaç tanesidir. Doğru seçimi yapabilmek için mekânların fotoğraflarına bakmalı, mümkünse buralara giderek incelemeli ve birkaç resim çekinmelisiniz. Bu sayede seçimlerinizi daha sağlıklı yapabilirsiniz.
Düğün fotoğrafları nasıl olmalı denildiği zaman kimsenin aklına düğün fotoğrafçısı ile iletişim kurmak gelmez. Birçok kişi seçimleri düğün fotoğrafçısına bırakmaktadır. Her düğün kendine özgü olduğu için fotoğrafçılarında kendine özgü tarzları vardır. Bu nedenle düğün fotoğrafçısının nasıl bir çekim istediğinizi bilmesi gerekiyor. Ona istekleriniz aktarmalısınız. Eğer dış çekim çalışmaları yapıyorsanız doğallığı ön plana almalısınız.

Düğün fotoğrafı çekerken pozlar, arka ışık, kameranın bakış açısı gibi birçok unsur önemliyken kimi zamanda görünmez bir fotoğrafçı gibi çekim yapmak resimlerin daha da şık olmasını sağlayabilir. Ancak bunun için uygun ekipmanların olması gerekiyor. Bu sayede fotoğrafçı davetliler arasında dolaşırken fotoğraflarınızı çekebilecektir.
Her çekimde olduğu gibi düğün fotoğraf çekimlerinde de ışığı doğru kullanmak son derece önemlidir. Özellikle iç ve dış mekân çekimlerinizi doğru zaman aralıklarında yapmalısınız. Dış çekimler için 16:00 – 18:00 arası oldukça uygundur. Ayrıca çekimler sırasında değişik aksesuarlar da kullanılabilir.
Düğün fotoğrafları nasıl olmalı diye merak edilen bir diğer konu da düğün hikâyesi çekimleridir. Eğer düğün hikâyesi çekmek istiyorsanız doğru zamanda doğru kareleri yakalamanız son derece önemlidir. Ayrıca hikâye çekimi yapılacağı zaman en az iki tane fotoğrafçının olmasında fayda olacaktır. Bu sayede doğru anlar daha kolay yakalanacaktır.
Siz de dikkat çekici ve baktığınızda o mutlu gününüzü hatırlatacak olan düğün fotoğraflarına sahip olmak isterseniz düğün fotoğraflarınızı çekerken bunlara dikkat etmelisiniz.

3 Haziran 2016 Cuma

2016 Yılı Gelinlik Modelleri

Evlenmeye hazırlanan genç çiftler için düğün sezonunun açılmasıyla beraber bizler de gelinlik modellerini incelemeye başladık. Özellikle 2016 yılı gelinlik modelleri görünüşleri ve fiyatları ile sizleri mutlu etmeye yetecek.
Gelinlik denildiği zaman her gelin adayının aklında farklı modeller canlanır. Eğer modayı yakından takip ediyorsanız ve alacağınız gelinliklerin de modaya uygun olmasını istiyorsanız siz de moda evlerinin tasarlamış olduğu gelinlik modellerine göz atabilirsiniz. Alanında uzman tasarımcıların elinden çıkmış olan 2016 yılı gelinlik modelleri sayesinde siz de aradığınız gelinliklere kavuşmuş olacaksınız.
2016 yılı gelinlik modelleri
Son Yılların Modası Dantelli Gelinlikler!
Hemen her gelin adayı için gelinliklerin gösterişli olması önemlidir. Size bunu en iyi sunan gelinlik modeli ise hiç kuşkusuz dantelli gelinlik modelleri olacak. Tamamen dantelden oluşmuş bu gelinlik modelleri bir bakışta sizi kendisine hayran bırakacaktır. Özellikle ince vücuda sahip olan genç bayanlar dantelli gelinlik modellerini tercih edebilirler.
İnce ve Uzun Bir Vücudunuz Varsa Balık Etekleri Tercih Edin!
Boyunuz ve özelliklede bacaklarınız uzun, vücudunuz da çok ince. Tüm dikkatleri bir anda üzerinize çekecek olan bir gelinlik arıyorsanız seçimlerinizi kesinlikle balık etek gelinlik modellerinden yana kullanmalısınız. Özellikle son yıllarda giderek moda haline gelen ve çok fazla tercih edilen bu gelinlik modeli ile siz de düğününüzde tüm dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Balık etek gelinlikleri ile kullanacağınız aksesuarlar ve yaptıracağınız gelin saçı ile ihtişamlı bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Kilolarınızla Barışık Değilseniz Kabarık Gelinlik Modellerine Yönelebilirsiniz
Kabarık desenli gelinlik modelleri geçmişte olduğu gibi günümüzde de oldukça popülerdir. Eğer kilolarınızdan şikâyetçiyseniz ve kilolarınızı saklayacak bir gelinlik modeli arıyorsanız siz de kabarık gelinlik modellerine yönelebilirsiniz. 2016 yılı gelinlik modelleri arasında popülerliğini hâlâ devam ettiren bu gelinlikler hem kilolarınızı saklamanıza yardımcı olacak hem de sizi oldukça şık gösterecektir.
İddialı Bir Vücut İçin Straplez Gelinlik Modelleri
Geçen yıl olduğu gibi moda evleri bu yılda straplez gelinlik modelleri üzerinde çok fazla duruyorlar. İddialı bir vücuda sahipseniz ve göz kamaştırıcı bir güzelliğe sahip olmak isterseniz straplez gelinlik modellerini tercih edebilirsiniz.

2016 Yılı Gelinlik Modelleri

 

Rezervasyon: 0216 370 56 06 
 

2016 Yılı Gelin Saçı Modelleri

Evlenmek her geçen kızın hayalidir. Uzun yıllar hayalini kurduğunuz o an geldiğinde ise en güzel kişinin siz olasını istersiniz. Bunun için de hazırlıklar düğünden aylarca önce başlar. Yapılan hazırlıklardan bir tanesi de saç modellerinizin nasıl olacağıdır. 2016 yılı gelin saçı modelleri ise size bu konuda yardımcı oluyor. Ancak saç modelinizi seçmeden önce düğününüzde hangi gelinliği giyeceğinize karar vermelisiniz. Daha sonrasında ise gelinliğinize uygun bir gelin saçı yaptırabilirsiniz.2016 yılı gelin saçı modelleri
2016 yılı gelin saçı modelleri arasında birçok farklı tarz bulunuyor. Topuz, dağınık topuzlar, taçlı gelin saçları, yandan toplu modeller, atkuyruğu modelleri ve daha aklınıza gelebilecek onlarcası sizlere sunulmaktadır. Sizin yapmanız gereken bu modeller arasında en doğru olanlarını seçmek. Peki, hangi saç modelini tercih etmeniz gerekiyor?
Topuzlar İle Dikkatleri Üzerinize Çekebilirsiniz!
İnce ve uzun bir vücudunuz var. Seçtiğiniz gelinlik üzerinde de çeşitli işlemeler bulunuyor. Bu durumda hem gelinliğin abartısını dengelemek hem de vücudunuzun güzelliğini daha da dikkat çekici hale getirmek için gelin topuz modellerini tercih etmelisiniz. Son yıllarda birçok gelin adayı tarafından tercih edilen bu modeller sizi de kendine hayran bırakacaktır.

2016 yılı gelin saçı modelleri arasında birçok farklı topuz modeli var. Beyaz tenliyseniz ve saçlarınızda sarının tonlarındaysa bu durumda düz ya da dağınık topuzları tercih edebilirsiniz. Esmer bir teniniz varsa ya da saçlarınız koyu renkliyse bu durumda diğer topuz modellerine yönelmeniz gerekiyor. Ancak burada makyaj seçimlerine de dikkat etmeniz gerekiyor.
Taçlar Artık Moda!
Diyelim ki topuz modelleri size göre değil. O zaman taçları yönelmeyi tercih edebilirsiniz. Eğer esmerseniz ve saçlarınızda koyuysa saçınıza takacağınız bir taç tüm ihtişamınızı ortaya çıkartmanıza yardımcı olacaktır. İsterseniz saçlarınızı düz bir şekilde toplayabilir isterseniz de saçlarınızı yandan omuzlarınıza doğru doğal akışına bırakabilirsiniz. Yani seçim tamamen size kalmış durumda. Sadece kendinize güvenerek 2016 yılı gelin saçı modelleri arasından seçimlerinizi yapmalı ve uygun makyaj ile de saç modellerinizi desteklemelisiniz. Ancak saç modelini seçmeden önce muhakkak gelinliğinizi seçtiğinizden emin olun. Aksi durumda tercih ettiğiniz saçlar daha sonrasında hoşunuza gitmeyebilir.